През октомври клиентите на Yettel ще получат специална отстъпка при

...
През октомври клиентите на Yettel ще получат специална отстъпка при
Коментари Харесай

Yettel дава отстъпка до 200 лв. за ново устройство при рециклиране на старо

През октомври клиентите на Yettel ще получат специфична отстъпка при покупка на смарт устройство, в случай че предадат остарял уред за преработване. Предложението е част от огромната акция „ Рециклирай и спести “ на телекома и този месеца включва богато многообразие от модели смарт телефони, смарт часовници, таблети и преносими компютри, които идват със страхотни понижения до 200 лева През октомври „ зеленият “ смарт тим на Yettel, с който операторът ще насърчи виновното потребление на технологиите за по-чиста околна среда, попълнят титуляри на водещи марки като Samsung, Huawei, Apple и XIAOMI.

За да се възползват от предлагането, актуалните и нови клиенти на Yettel би трябвало да върнат остарял телефон, таблет или малък смарт аксесоар, без значение дали е работещ или не. Срещу него те ще получат отстъпка, само че и опцията да дадат своя принос за понижаване на електронните боклуци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за преработване, което оказва директен резултат в ограничение на екологичния отпечатък върху околната среда.
Сред моделите с оптималната отстъпка в промоцията се откроява XIAOMI 12 5G 256GB – един от настоящите флагмани на производителя. Моделът идва с 4500mAh батерия, която разрешава 67W кабелно турбо зареждане и 50W безжично турбо зареждане. Отличава се с хубав дизайн и ослепителен AMOLED FHD+ DotDisplay, DisplayMate A+ екран. Той идва в композиция с 50MP широкоъгълна съществена камера,13MP ултра широкоъгълна и 5MP телемакро камера. Производителността на смарт телефона е обезпечена от осемядрения Snapdragon 8 Gen 1.

С понижение от 200 лева могат да бъдат закупени и трите модификации на новия SAMSUNG Galaxy Z Flip4 5G – с 128GB, 256GB и 512 GB памет. Моделът надгражда триумфа на сгъваемия дизайн на Samsung, като прибавя нови основни характерности. Подобрено е преживяването с камерата, има и по-голям потенциал на батерията и разширени благоприятни условия за персонализация, като резервира ултра компактността на своите прародители. Той е извънредно мощен с помощта на осемядрения процесор Snapdragon 8+ Gen 1, АР 4nm, а също така разполага с 12 МР двойна съществена камера и 10 МР камера за селфита. Има батерия с потенциал 3700 mAh и разрешава 25W супербързо зареждане.

Сред останалите смарт телефони под прожекторите се виждат и примамливи предложения за POCO X4 Pro 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy S22 5G 128GB и още модели на Nokia, Samsung и Realme.

Търсещите нов смарт часовник пък ще бъдат извоювани от огромните отстъпки за редица модификации на Apple Watch Series 7. Освен тях съществени са пониженията и за новите часовници от SAMSUNG - Galaxy Watch5 и Galaxy Watch5 Pro, както и за моделите на Huawei от серията Watch GT 3 Pro.

Независимо какво устройство потребителите върнат за преработване, могат да се възползват и от отстъпката от 200 лева за таблета LENOVO Tab P11 5G и преносимия компютър LENOVO V15 IML 15.6 с Windows 11, който даже идва с прибавен 2-годишен безвъзмезден лиценз за офис пакетa OfficeSuite и джобен USB модем.

Кампанията е годна в цялата комерсиална мрежа при покупка в брой или на лизинг и подписване на двугодишен контракт с някой от абонаментните проекти Тотал + и Тотал Макс. За феновете на извършването на покупки онлайн устройствата могат да бъдат сграбчени от уеб страницата на Yettel, където отстъпката се получава при извършване на покупки в брой с прибавяне на промокод RECYCLE. Старият уред се връща непосредствено на куриера при доставката на новия.

Кампанията „ Рециклирай и спести “ е част от екологичната тактика на Yettel. Основен фокус е реализирането на на практика решения по проблеми с опазването на околната среда посредством предложение на устойчиви артикули и услуги. Само за 2021 година дружно със своите клиенти компанията е икономисала излъчвания, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смарт телефон.

Пълните условия на акцията, описът на устройствата и съответните отстъпки, както и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР