През октомври два от най-харесваните български онлайн сериали - Следвай

...
През октомври два от най-харесваните български онлайн сериали - Следвай
Коментари Харесай

Актьори от онлайн сериали се срещнаха с феновете си

През октомври два от най-харесваните български онлайн сериали - „ Следвай ме “ и „ Апартамент 404 “ , се завръщат във Vbox7.com. Новината оповестиха самите основни герои от двата сериала по време на Aniventure Comic Con този уикенд

Стотици почитатели на уеб сериалите се срещнаха със звездите от “Следвай ме “ , „ Апартамент 404 “ и „ Не по този начин, брат! “ в специфичната зона на Vbox7.com - едно от най-посещаваните места на Aniventure Comic Con. Родните онлайн звезди раздаваха подписи и се снимаха със своите фенове в продължение на няколко часа. За първи път българската аудитория имаше опцията да се срещне онлайн с родните ни онлайн герои на събитие от подобен мащаб.
 почитатели
От 9 октомври във Vbox7.com стартира вторият сезон на „ Следвай ме “ със звездното присъединяване на поп певицата Тита (Христина Христова). Със своите близо 6 милиона гледания онлайн, това е най-успешният първи сезон на уеб сериал в България до този миг, a продължението на учебната драма дава обещание още по-големи триумфи. В „ Следвай ме “ основните функции са поверени на Тита и Лина Роскин, които от врагове в учебно заведение, в края на сезона се трансфораха в близки приятелки. Въпросът е дали ще съумеят да задържат това другарство? Специално за всички почитатели по време на събитието беше показан извънредно филмовият откъс на новия сезон, след което звездите от „ Следвай ме “ участваха в половинчасова сесия с въпроси и отговори. Над 10 000 бяха почитателите, които наблюдаваха онлайн видео стриймингa от срещата.
 Тита и Диона
Феновете на студентската уеб комедия „ Апартамент 404 “ още веднъж ще могат да проследят един куп студентски несгоди и комедийни моменти със старта на сериала от 3 октомври. Голямата изненада на този сезон е, че в жилището влиза нова съквартирантка. Това е певицата и актриса Ева Георгиева – EVA, позната на почитателите от пародийната поредност #KIFLA. В какво ли ще се забърка Ева и по какъв начин ще се окаже един от новите съквартиранти в „ Апартамент 404 “ ? Дали ще съжителстват добре с Велко, в чийто облик влиза добре познатият на всички кореспондент Боби Касиков? Ще разберем напълно скоро.
 Апартамент 404
Освен любимците от „ Следвай ме “ и „ Апартамент 404 “ в двата дни на Aniventure Comic Con, почитателите се срещнаха още и с героите от „ Не по този начин, брат! “ - Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надя Петрова. На сцената на събитието и тримата дадоха отговор на въпросите на своите фенове, като най-вече от тях бяха свързани с новия сезон „ Смяна на местата “, който стартира на 6 септември.

Филяка и Ванката от „ Типично “, както и Цецо от “CTR+ALT+DEL ” , допълниха звездното присъединяване на Aniventure Comic Con.
 Мино Караджов
Очаквайте старта на „ Апартамент 404 “ на 3 октомври, а на „ Следвай ме “ на 9 октомври първо във Vbox7.com .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР