През октомври 2022 г. ще се случи едно от най-важните

...
През октомври 2022 г. ще се случи едно от най-важните
Коментари Харесай

6 зодии, за които ОКТОМВРИ ще донесе ГОЛЕМИ финансови промени

През октомври 2022 година ще се случи едно от най-важните събития за годината – на 25 октомври стартира коридорът на затъмненията, който потегля от знака на Скорпиона. Второто затъмнение ще се състои през ноември в съзвездието Телец, като се концентрира върху финансовите действителности в живота на всеки човек. Поради това мнозина ще се изправят пред нуждата да трансформират метода си на печелене на пари или да вземат съществени решения за огромна инвестиция.

Не преувеличавайте проблемите, тъй като те не са пристигнали ненадейно. По-наблюдателните от вас още през август са усетили знаците на настъпващите промени. И всяко изменение във вашия финансов статус – нова работа, предпочитание да увеличите заплатата си или даже да преразгледате фамилния бюджет, има своя лична аргументация. Не се тормозете от измененията, а бъдете дейни, с цел да съдействате с решенията си за стабилизиране и увеличение на фамилните финанси.

Вижте кои шест знака на зодиака ще усетят финансови катаклизми през октомври.

Везни

Представителите на този знак стартират нов финансов стадий в живота, който е обвързван с нов източник на приходи. Можете да получите вести за смяна в заплатата или финансова инжекция от страна на родителите (поради продажба на недвижими парцели или отдаване чартърен на жилища).

Овен

В фамилията ви ще се появи нов източник на приходи – да вземем за пример брачният партньор ви ще си откри нова работа и капиталът на вашето семейство ще се усили. Или ще се решите на заем, ипотека. Също по този начин е евентуално парите да дойдат от застраховка или да бъде финансиране вследствие на сериозна обстановка (наследство, подаяние от страната, финансова помощ под формата на огромна сума заради спешност). Ще имате възможнаст и вие самите да получите спомагателни доходи на работното си място.

Лъв

Вероятно през октомври ще решите да продадете парцел, с помощта на който ще получите огромна сума пари. Има възможност родителите ви да ви създадат сериозен финансов подарък: ще ви трансферират земя, апартамент, вила или къща. Ще вземете решение за реализацията на огромен финансов план, обвързван с благоустройството на дома ви.

Водолей 

Очаква ви нов кариерен връх. Новият обществен статус ще ви донесе и съществени финансови доходи. Възможно е да получите завещание.

Риби

В началото на октомври във вашия финансов бранш ще има пълнолуние: може да получите огромна сума пари, като те ще бъдат свързани с облагата ви от нов бизнес план. Ще получите позитивен отговор от началниците си за нарастването на заплатата, което ще постави завършек на финансовите ви проблеми.

Дева

През октомври пълнолунието в Овен ще се случи в бранша на фамилния ви капитал: ще би трябвало да обърнете внимание на приходите на половинката ви. Може да се наложи да вземете решение за заем, ипотека. Ще получите позитивни вести за наследството. Ще решите сполучливо назрял финансов проблем.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР