През новата година България ще се изправи пред едно от

...
През новата година България ще се изправи пред едно от
Коментари Харесай

България поема лидерството на ЕС от 1 януари


През новата година България ще се изправи пред едно от най-сериозните си провокации - европредседателството.

За шестте месеца на Европредседателството следва в страната ни да дойдат 25 000 посетители. В България ще се проведат над 300 срещи, а в Брюксел и Страсбург - над 1500, оповестява Нова тв.

" Това, което можехме да предвидим и което трябваше като най-малко да подготвим, ние сме го създали ", безапелационна беше Лиляна Павлова. И разкри, че за нея е най-важно да няма терористични офанзиви и проблеми със сигурността.

Отговорниците по сигурността са в бойна подготвеност след серия общи учения, инструктажи и разстановки.

Европейски метод на роден терен е очакван и за решаването на един доста по-прозаичен проблем - тапите. Хората, които работят и живеят в региона на НДК, ще би трябвало да се въоръжат с повече време и повече здрави нерви, тъй като тук ще е една от най-натоварените точки по време на европредседателството.

Затруднения ще има още по бул. " Цариградско шосе ", улица " Раковски ", булевардите " България " и " Витоша ". И въпреки всичко от Столичната община дават обещание до тежки блокади да не се стига. Обещават още дълги зелени талази, постоянен градски превоз, мъдро и поетапно прекъсване на придвижването.

А до момента в който жителите на София си гонят графика, властта ще гони една съществена изключителна мярка - да промени имиджа на България. 

Страната ни влага в поправки и строителство 145 милиона лв.. В това число 45 милиона за НДК.

А в това време в столицата откриха място нови естакади, транспаранти, билборди, и градинки допълниха столичната фасада. Зад фасадата обаче дебнат други проблеми - избор на съмнение, митинги. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР