През новата 2018 г. светът няма да е същия. Това

...
През новата 2018 г. светът няма да е същия. Това
Коментари Харесай

Експерт по международни отношения: 2018 г. ще е година на промените


През новата 2018 година светът няма да е същия. Това уточни Димитър Гърдев - специалист по сигурност и интернационалните връзки в ефира на Бтв. По думите му събитията в Европа и света тази година, като брекзит, референдума в Турция, изборите в Германия, Австрия и Франция, както и Доналд Тръмп, сочат, че новата година ще е година на измененията. Предстои и в Съединени американски щати да се гласоподава за конгрес и една трета от Сената, добави той.

Веселин Стойнев, зам.-главен редактор на „ Икономист ”, заключи отиващата си година за България като постоянна след опит за смяна. „ Имаше избор на нов президент, служебно държавно управление. Очакваше се, че президентът ще преобърне политиката, само че ГЕРБ завоюва изборите, не без помощта на Корнелия Нинова, която съумя да изплаши гласоподавателите с внезапните си обещания ”, уточни той.

По думите му българският министър-председател наподобява прогнозируем и пореден на фона на Доналд Тръмп.

Заплахата от тероризъм остава и през новата година. По думите на специалиста по сигурността битката с терора минава към този момент в друга фаза. „ Виждаме, че Ислямска страна в Ирак и Сирия бяха победени и това формирование, което беше фактор за интернационалните джихадисти спря да съществува.  

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР