През нощта значителна облачност ще има над североизточните райони, където

...
През нощта значителна облачност ще има над североизточните райони, където
Коментари Харесай

На 1 октомври дъждовете продължават, но само на някои места

През нощта забележителна облачност ще има над североизточните региони, където на обособени места към момента ще бъде с валежи от дъжд. В останалата част от страната ще бъде най-вече ясно. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад, а по Северното Черноморие и краткотрайно мощен. Минималните температури в множеството места ще са сред 5° и 10°, по високите полета до 3°, за София – към 5°. Утре в по-голямата част от страната ще доминира слънчево време. Само над североизточните региони и Черноморието облачността ще бъде променлива и там на обособени места ще превали дъжд. Ще остане прохладно. В Североизточна България ще духа и краткотрайно плевел вятър от северозапад. Максималните температури ще са сред 16° и 21°, за София – към 16°.

В планините ще доминира слънчево време. Преди обяд по високите елементи към момента ще има променлива облачност. Ще продължи да духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието преди обяд облачността ще бъде променлива, по-често забележителна над северния сектор, където на обособени места ще превали дъжд. След обяд ще доминира слънчево време. Ще продължи да духа сдържан, а по северното крайбрежие и краткотрайно плевел вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 16° и 21°. Температурата на морската вода е 21°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР