През нощта все още на места в Източна България ще

...
През нощта все още на места в Източна България ще
Коментари Харесай

Ще се радваме на слънчева неделя, само на места ще превали и прегърми

През нощта към момента тук-там в Източна България ще превалява дъжд с гръмотевици. В останалата част от страната преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра.

В неделя преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. След обяд още веднъж ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за май - ще се увеличи.

В планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен, по билата югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 15 градуса, на 2000 м - към 8 градуса.

По Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност до незначителна. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места, основно по северното крайбрежие, ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са в период от 21 до 26 градуса. Температурата на морската вода е 17-22 градуса, вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР