През нощта все още на места в Източна България ще

...
През нощта все още на места в Източна България ще
Коментари Харесай

Ще се радваме на слънчева неделя, само на места ще превали и прегърми

През нощта към момента тук-там в Източна България ще превалява дъжд с гръмотевици . В о станалата част от страната преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра.
 
В неделя преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево . След обяд още веднъж ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми . Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса.
 
 Thinkstock/Getty Images

Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за май - ще се увеличи.
 
В планините преди обяд ще бъде най-вече слънчево . След обяд ще се развие купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми . Ще духа до сдържан североизточен, по билата югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 15 градуса, на 2000 м - към 8 градуса.

 Thinkstock/Getty Images-->

По Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност до незначителна. След обяд ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места , основно по северното крайбрежие , ще превали кратковременно . Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са в период от 21 до 26 градуса. Температурата на морската вода е 17-22 градуса, вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР