През нощта времето над страната ще остане предимно облачно, на

...
През нощта времето над страната ще остане предимно облачно, на
Коментари Харесай

Обявиха прогнозата за утре

 През нощта времето над страната ще остане най-вече облачно, на доста места с превалявания. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб северозападен вятър. Утре облачността ще е по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна, ще има и превалявания, тук-там в Западна и Северна България - краткотрайно интензивни, след обяд съпроводени с гръмотевици.

Вятърът ще се ориентира от север-северозапад, в крайните източни региони от изток-югоизток и ще бъде до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, малко по-ниски в източните региони. 

В планините също ще бъде със забележителна облачност, превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра – към 11°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност и превалявания. На обособени места и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде слаб. Максимални температури 20-22°. Температурата на морската вода е 19-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР