През нощта валежите ще са повсеместни, значителни в източната половина

...
През нощта валежите ще са повсеместни, значителни в източната половина
Коментари Харесай

През нощта валежите над страната ще са повсеместни

През нощта преваляванията ще са повсеместни, обилни в източната половина от България, а в северозападните региони дъждът ще минава в сняг.

Утре от запад преваляванията ще стартират да отслабват, след обяд и да стопират, най-късно в югоизточните региони. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. В Северозападна България температурите ще са без значителен дневен ход и ще са към нулата. В останалата част от страната минималните температури ще са най-вече сред 1° и 5°, а оптималните ще са сред 5° и 10°.

В планините ще бъде облачно с превалявания от дъжд, над 1700-1800 метра преваляванията ще са от сняг. Ще духа сдържан източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще към 6°, на 2000 метра – към 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, дъждовно и прохладно. По-значителни ще са преваляванията по южното крайбрежие. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 13-14°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

На 22.11.2018 слънцето ще изгрее в 07:27 часа и ще залезе в 16:59 часа. Продължителност на деня 09:32 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР