През нощта валежите, предимно от сняг, ще продължат и значителни

...
През нощта валежите, предимно от сняг, ще продължат и значителни
Коментари Харесай

Утре валежите временно ще спрат

 През нощта преваляванията, най-вече от сняг, ще продължат и обилни ще са в Предбалкана. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан северен вятър. Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°.

Утре преваляванията краткотрайно ще спрат, а след обяд и облачността ще се раздра. Вятърът в източната половина от страната ще остане от север-североизток, сдържан до мощен. В западната част от Дунавската низина вятърът ще бъде слаб от северозапад.

Максималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 2° и 7°. През нощта против сряда още веднъж облачността ще се усили и на доста места ще стартират превалявания от сняг. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад и краткотрайно ще отслабне.

Над планините облачността ще бъде забележителна, на доста места с валежи от сняг. Ще духа сдържан до мощен североизточен, вечерта - северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 2°, на 2000 метра – към минус 8°.

По Черноморието ще бъде без дъжд, облачността ще се раздра. Ще духа сдържан и мощен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 6-7°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР