През нощта в Западна България и Предбалкана дъждът ще преминава

...
През нощта в Западна България и Предбалкана дъждът ще преминава
Коментари Харесай

АПИ: През нощта ще завали сняг, тръгвайте с коли, готови за зимата

През нощта в Западна България и Предбалкана дъждът ще минава в сняг. Тръгвайте с коли, готови за зимни условия. Затова предизвести Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Блокирането на придвижването от транспортни средства с несъответствуващи - износени гуми, блокира пътуването на всички останали водачи и затруднява работата на снегопочистващата техника.

Екипите на пътноподдържащите компании наблюдават метеорологичните прогнози и са в подготвеност да подхващат оптимално бързо нужните дейности за обработка на настилките, с цел да се обезпечи проходимостта на пътищата. Приоритет са автомагистралите, най-натоварените посоки по първокласната и второкласната пътна мрежа и проходите , осигуряващи връзките сред Северна и Южна България.
 Облачно и дъждовно начало на седмицата
Облачно и дъждовно начало на седмицата

Максимални температури сред 8 и 16 градуса

За повишение сигурността на придвижване при нужда е допустимо да се затварят обособени сектори за култивиране на настилките с химически субстанции и инертни материали, а там, където се постанова поради мощния вятър, снегонавяванията и слаба видимост, е допустимо трафикът да се лимитира краткотрайно до възстановяване на метеорологичните условия и почистването на пътя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР