През нощта в цялата страна вятърът ще се ориентира от

...
През нощта в цялата страна вятърът ще се ориентира от
Коментари Харесай

Дъжд и гръмотевици на места в неделя

През нощта в цялата страна вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще се усили и с него ще прониква студен въздух. Студеният атмосферен фронт ще премине и през източната половина от страната и там тук-там ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони с гръмотевици. От запад ще стартира бързо скъсване и понижение на облачността. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София - към 6°. Утре преди обяд към момента тук-там в Източна България ще превалява слаб дъжд, само че и там преваляванията ще спрат, а към обяд и облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 15° и 20°, в София - към 15°. През нощта против понеделник от запад ще стартира ново нарастване на облачността, най-вече междинна и висока.

Над планините преди обяд облачността ще е забележителна и към момента тук-там в масивите от източната половина от страната ще има превалявания. Около и след обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към
Всичко за Вашата сватба
10°, на 2000 метра - към 3°.

По Черноморието в утринните часове към момента тук-там ще превалява слаб дъжд, само че в развой на прекъсване. Около обяд облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максимални температури: 14°-18°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg