През нощта в София са направени обработки със смеси срещу

...
През нощта в София са направени обработки със смеси срещу
Коментари Харесай

Улиците в София са обработени срещу заледяване, градският транспорт се движи по маршрутите си

През нощта в София са направени обработки със смеси против замръзване на улици, стръмни сектори, общински пътища в част от регионите, оповестиха от Столичната община. Валежите през нощта са били най-вече от дъжд и тук-там е имало заледявания.

Фирмите, ангажирани с почистването на града, са обработили трасета, по които се движи градският превоз в региони като Витоша, Връбница, Нови Искър. В регион Нови Искър са обработени пътищата за с. Балша и с. Кътина.

Извършва се опесъчаване в Природен парк „ Витоша “ на пътя „ Бояна – Златни мостове “.

Градският превоз все още се движи на всички места и извършва нормалните си направления.

Във всички региони екипи на Столичния инспекторат управляват дейностите на почистващите компании. Обходи на терен правят спешните екипи на Столичната община.

Според прогнозата за София е разгласен жълт код за превалявания от дъжд и тук-там е допустимо да се образуват поледици.

От запад-северозапад преваляванията ще спрат, а след обяд и облачността ще стартира да се раздира и понижава. Вятърът ще се ориентира от запад и ще бъде слаб, в Североизточна България сдържан, оповестява националният институт по метеорология и хидрология. Максималните температури ще са от 3°С - 4°С в северозападните региони до 13°С - 14°С тук-там в Южна България.

От началото на снеговалежа преди дни в столицата се вършат обработки със смеси против замръзване. С преимущество са трасетата, по които се движи градският превоз, главните улици в кварталите, както и Южната дъга на Околовръстния път и стръмните сектори, както и общинските пътища.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР