През нощта в източната половина от страната валежите ще продължат.

...
През нощта в източната половина от страната валежите ще продължат.
Коментари Харесай

Времето днес: Облачно и дъждовно на североизток

През нощта в източната половина от страната преваляванията ще продължат. Те ще бъдат обилни тук-там в Североизточна България. Вятърът и по Черноморието ще се ориентира от северозапад и ще се усили до 15-20 м/сек. Над Западна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, демонстрира прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня над страната ще доминира облачно време, преди обяд над доста региони със обилни, само че краткотрайни разкъсвания на облачността. След пладне от югозапад облачността ще стартира бързо да се вплътнява. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°. През нощта против четвъртък в Южна България ще стартират превалявания от дъжд.

Над планините ще доминира облачно време, преди обяд с краткотрайни разкъсвания на облачността. Само на обособени места в Рило-Родопска област ще превали едва. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 5°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието още в утринните часове преваляванията ще спрат, а денем ще има и краткотрайни разкъсвания на облачността. Силният северозападен вятър последователно ще отслабне. Максимални температури на въздуха: 15°-16°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето краткотрайно ще отслабне до 2-3 бала.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР