През нощта увеличението на облачността от запад, предимно средна и

...
През нощта увеличението на облачността от запад, предимно средна и
Коментари Харесай

Вижте какво време очаква утре Черноморието

 През нощта нарастването на облачността от запад, най-вече междинна и висока, ще продължи и ще обхване цялата страна. На обособени места, основно в северозападните региони ще превали слаб дъжд. Минимални температури сред 3° и 8°, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

Утре след краткотрайно скъсване и понижение на облачността, по-късно денем тя от запад още веднъж ще стартира да се усилва. Вечерта в северозападните региони, а през нощта против петък на доста места и в останалата част от страната ще превали дъжд. Вятърът от юг-югозапад ще се усили, изключително в източната половина от страната и температурите ще се покачат. Максималните ще бъдат сред 9° и 14°, в регионите наоколо до северните скатове на планините и в Югоизточна България до 17°, в София към 15°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и над 2000 ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 11°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността към обяд също краткотрайно ще намалее, само че през нощта против петък още веднъж ще се усили. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 14°-17°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР