През нощта срещу вторник валежи, придружени с гръмотевици ще има

...
През нощта срещу вторник валежи, придружени с гръмотевици ще има
Коментари Харесай

Не забравяйте чадърите и във вторник

През нощта против вторник превалявания, съпроводени с гръмотевици ще има тук-там в Централна България, а във вторник след обяд, основно в планинските региони на Източна и Южна България ще превали и прегърми; на обособени места към момента са вероятни интензивни превалявания.
 iStock/Getty Images
Облачността ще е променлива, по-често забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Вятърът ще остане от север-северозапад, слаб до сдържан. Максималните температури ще са сред 27 и 32 градуса. Вечерта явленията на всички места ще спрат, облачността ще намалее.
 iStock/Getty Images
Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане малко по-ниско от междинното за месеца.-->

По Черноморието ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там по крайбрежието ще превали временен дъжд. Вятърът ще е от север-северозапад, слаб до сдържан. Максимални температури - сред 27 и 31 градуса. Температурата на морската вода е към 2 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 ThinkStock/Getty Images
В планините облачността ще е променлива, по-често забележителна. Ще има краткотрайни превалявания, по-интензивни по старопланинското било и тук-там в Рило-Родопската област. Вятърът ще е от северозапад, към края на деня - от север-северозапад, сдържан, по високите открити елементи - краткотрайно до мощен. Максимална температура на 1200 м - към 21, на 2000 м - към 14 градуса.
 iStock/Getty Images
В сряда ще духа до сдържан северозападен вятър . Облачността ще е променлива, по-често до слънчево. Краткотрайни валежи, най-вече слаби, ще има на малко места в страната. Температурите едва ще се покачат. В четвъртък в Източна България вятърът ще придобие източна съставния елемент. Повече облачност, тук-там и валежи с гръмотевици , ще има в Централна Северна и в Източна България, а след обяд и в Рило-Родопската област.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР