През нощта срещу събота почти навсякъде ще вали сняг, само

...
През нощта срещу събота почти навсякъде ще вали сняг, само
Коментари Харесай

С Евро Председателството Идва И Бял Армагедон! До Броени Часове Фронтът Връхлита България! Ще Започне С Порои, Но Ще Обърне

През нощта против събота съвсем на всички места ще вали сняг, единствено в Югоизточна България дъждът към момента ще е от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните от 4° до 9°. Атмосферното налягане ще стартира постепенно да се покачва и ще е малко по-високо от междинното за януари.

В планините ще е облачно. Преди обяд превалявания от сняг ще има в източните региони на Стара планина, а след обяд ще завали и в масивите от Западна България, написа Plovdiv24.com. Ще духа слаб до сдържан южен вятър, който денем последователно ще се ориентира от югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 0°, на 2000 метра - към минус 4°. По Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 9°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР