През нощта срещу понеделник се очаква рязко влошаване на времето,

...
През нощта срещу понеделник се очаква рязко влошаване на времето,
Коментари Харесай

Кошмарът Ни Връхлетя По-Тежко От Колкото Очакваха! Изкараха 600 Снегорини По Пътищата На България, Не Смогват! В Никакъв Случай Не

През нощта против понеделник се чака внезапно утежняване на времето, увеличаване на преваляванията и намаляване на температурите от мощния североизточен вятър. Възможни са виелици и снегонавявания.

Прогнозата на метеоролозите е за мощен снеговалеж в Западна и Северна България, както и в Рило-Пиринската област. При внезапно утежняване на времето ще бъде ограничавано придвижването на тежкотоварните транспортни средства, а там където се постанова поради мощния вятър и снегонавяванията трафикът ще се стопира напълно до възстановяване на метеорологичните условия.

Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите да отсрочат тръгването си в идващите 24 часа, в случай че то не е незабавно. Необходимо е колите им да са със заредени резервоари, течност за чистачки, подобаващи гуми, да имат разполагаем вериги, които да употребяват, в случай че е нужно, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, спазвайки напътствията на " Пътна полиция ".

Блокирането на придвижването от коли, които не са с подобаващи гуми затруднява работата на снегопочистващата техника и попречва пътуването на всички останали водачи, допълват от АПИ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР