През нощта срещу петък облачността ще се увеличи и в

...
През нощта срещу петък облачността ще се увеличи и в
Коментари Харесай

Времето утре - 23 април

През нощта против петък облачността ще се усили и в петък и събота ще доминира облачно време. През първото денонощие тук-там, основно в западните региони, ще превали слаб дъжд, през второто - на доста места в Южна България ще вали дъжд. Това заяви за Агенция " Фокус " Христо Христов, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
В северните региони ще е без превалявания, там ще има и по-значителни разкъсвания на облачността. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е до сдържан, с него ще проникне относително леден въздух. В събота оптималните температури ще са сред 12° и 17°. През нощта против неделя над Западна България облачността ще се раздра и намалее; денем там ще бъде най-вече слънчево, а вятърът ще отслабне. Над Източна България облачността ще е променлива, по-често забележителна, вероятността за превалявания е малка; вятърът ще се обърне от изток. Сутринта ще е по-хладно, дневните температури ще се покачват.
 Седмична прогноза за времето за 19-25 април Седмична прогноза за времето за 19-25 април
В понеделник над цялата страна ще бъде облачно и с валежи от дъжд. Минималните температури ще са сред 3 и 8 градуса, а максималн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР