През нощта срещу четвъртък и в североизточните райони от страната

...
През нощта срещу четвъртък и в североизточните райони от страната
Коментари Харесай

Времето полудя на 14-ти! Сняг, дъжд и гръмотевици днес

През нощта против четвъртък и в североизточните региони от страната ще спре да вали. Облачността от югозапад ще стартира да се раздира. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър, който ще стартира да се ориентира от северозапад, на първо време, още сутринта в Северозападна България. Максимални температури сред 4° и 9°, в крайните югозападни и югоизточни региони до 11°, в София към 4°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви пред „ Фокус ” дежурният синоптик Христо Христов.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър, който към края на деня ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са 7-10°, температурата на морската вода е 5-7°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

 

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг, които след обяд от югозапад ще стопират, а облачността ще се раздира. Ще духа сдържан и мощен юг-югозападен вятър, който денем ще се ориентира от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 2°, на 2000 метра – към минус 4°.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР