През нощта срещу 24 септември ще бъде предимно ясно и

...
През нощта срещу 24 септември ще бъде предимно ясно и
Коментари Харесай

Утре леко ще се затопли, после идват дъжд и хлад

През нощта против 24 септември ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 7 и 12 градуса по Целзий.

Утре облачността ще е раздрана, след обяд - най-вече забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

И ЕСЕНТА СИ ИМА ЧАР, ВИЖТЕ Гражданско отделение В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Как есенните цветове ни вършат по-щастливи

По-късно денем ще духа до сдържан запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са сред 21 и 26 градуса.

Атмосферното налягане постепенно ще се покачва и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Над планините облачността ще е раздрана, след обяд най-вече забележителна, по билата ще е мъгливо. Почти без превалявания. Ще духа сдържан, по билата и краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, който по здрач ще отслабва и ще се ориентира от юг-югозапад.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще бъдат 22 - 25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

След като през тази седмица есента настъпи със доста намаляване на оптималните температури с над 10 градуса, през идната те още веднъж ще намалеят. Предстоят облачни дни, само че със слаби валежи. В петък се чака оптималните температури в България да са до 19 градуса.

Всичко за времето у нас и по света можете да намерите на уеб страницата Sinoptik.bg.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР