През нощта ще преобладава ясно време. В Източна България ще

...
През нощта ще преобладава ясно време. В Източна България ще
Коментари Харесай

До 34 градуса в сряда и дъжд на отделни места

През нощта ще доминира ясно време. В Източна България ще духа до сдържан североизточен вятър, а на запад ще е съвсем безшумно. Утре ще доминира слънчево време, само че към и след обяд ще стартира да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания съпроводени с гръмотевици. Възможни са и градушки. По-значителни и на повече места ще са преваляванията в западната половина на Северна България, които ще продължат и през нощта против четвъртък. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър, в източна половина от страната сдържан до мощен от север-североизток. Максималните температури ще са от 26°-28° тук-там в Западна България до 33°-34° в източните региони на Горнотракийската равнина, в София към 27°.

Преди обяд над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над масивите от Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има интензивни превалявания дъжд, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще духа сдържан до мощен вятър от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 13°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове на обособени места по южното крайбрежие е допустимо да превали. Ще духа сдържан, след обяд и мощен вятър, от север-североизток. Максималните температури ще са 28-31°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд по южното крайбрежие до 5 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР