През нощта ще преобладава ясно време. Ще духа умерен, на

...
През нощта ще преобладава ясно време. Ще духа умерен, на
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква до края на работната седмица

През нощта ще доминира ясно време. Ще духа сдържан, тук-там в южните региони краткотрайно мощен североизточен вятър, заяви Националният институт по метеорология и хидрология. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.
Минималните температури ще са най-вече сред 11° и 16°, малко по-високи по Черноморието, в София – към 11°.
Утре облачността ще бъде раздрана, над планинските региони най-вече забележителна, съвсем без превалявания. В утринните часове тук-там в Източна България ще има ниска облачност или мъгла. Вятърът ще остане от североизток, сдържан, тук-там в южните и източните региони – краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София – към 23°.
По Черноморието ще доминира слънчево време, тук-там в утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-26°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините облачността ще е най-вече забележителна. В следобедните часове тук-там в Родопската област ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16°, на 2000 метра - към 9°.
В четвъртък и петък ще има раздрана облачност, най-вече забележителна над Южна и Източна България. На обособени места там ще има превалявания, най-вече слаби, с количества под 5 mm, само че в Рило-Родопската област и крайните югоизточни региони са вероятни местни превалявания до 20-25 mm. Вятърът ще се задържи от североизток, в четвъртък ще отслабне, а в петък в по-голямата част от страната ще стихне. Минималните температури ще се намаляват, в петък ще са сред 9° и 14°, а оптималните ще са най-вече сред 24° и 29°. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР