През нощта ще преобладава ясно време, с по-значителна облачност над

...
През нощта ще преобладава ясно време, с по-значителна облачност над
Коментари Харесай

Пролетни температури в събота

През нощта ще доминира ясно време, с по-значителна облачност над Северна България. Там ще духа до сдържан западен вятър, до момента в който на юг ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°, по-ниски тук-там в Югозападна България, в София - към 0°. Утре вятърът ще се усили и ще бъде сдържан, в Северна България - мощен от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, над североизточните региони - по-често забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Максималните температури ще са сред 15° и 20°, в София - към 15°.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна над Стара планина, само че ще е съвсем без превалявания. Там и северозападният вятър ще е мощен, до момента в който в масивите на юг ще е до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна по северното крайбрежие, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан западен вятър, в северните региони ще е краткотрайно мощен. Максималните температури ще са 15-17°, температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР