През нощта ще преобладава ясно време с минимални температури между

...
През нощта ще преобладава ясно време с минимални температури между
Коментари Харесай

Празничният уикенд започва с топло и слънчево време

През нощта ще доминира ясно време с минимални температури сред 7 и 12 градуса. Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще е доста под междинното за май.
В събота облачността от запад ще се усили, само че единствено на обособени места в западните региони ще превали слаб дъжд. Вятърът от юг-югозапад ще се усили до сдържан, тук-там в източните региони и краткотрайно мощен. Времето ще остане топло, с оптимални температури в Източна България до 27-28 градуса, а в останалата част от страната - сред 20 и 25 градуса.
По планините облачността ще се усили, повече над западните региони и Рило-Родопската област, където на обособени места ще превали. Ще духа сдържан до мощен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 13 градуса, на 2000 м - към 7 градуса.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 18-23 градуса. Температурата на морската вода ще е 14-15 градуса. Вълнението на морето ще бъде към два бала, след обяд ще се усили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР