През нощта ще преобладава ясно, утре - слънчево време с

...
През нощта ще преобладава ясно, утре - слънчево време с
Коментари Харесай

Есен като лято: Южняк вдига на места температурите до 28 градуса |

През нощта ще доминира ясно, на следващия ден - слънчево време с раздрана висока облачност. В западната част на Дунавската низина и в Горнотракийската равнина в часовете след среднощ и преди обяд ще има по-значителна ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, с който ще се затопли още. Преобладаващите минимални температури ще са сред 8° и 13°, оптималните ще са от 18°-19° в местата с по-трайни мъгли до 27°-28° в регионите чувствителни на южен вятър, сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър, с който ще се затопли още и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. До към обяд основно в южните региони ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа най-вече сдържан вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР