През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Сутринта

...
През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Сутринта
Коментари Харесай

Слънцето настъпва, още става за плаж

През нощта ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Сутринта тук-там в котловините и към водните басейни ще се образува мъгла, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще се увеличи още и ще е доста по-високо от междинното за месеца.

Минималните температури ще са най-вече сред 5° и 10°, в София - към 6°. Утре ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от север. Максималните температури ще са 16° и 21°, в София - към 16°.
  
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 19°-21°. Температурата на морската вода е от 16°-20°, което значи, че още става за плаж. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан вятър от северната четвърт. Максималната температура на 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 4°.

През идващите дни ще е без превалявания. Температурите ще се покачат още малко и преобладаващите ще са: минималните сред 6° и 11°, а оптималните - от 18° до 23°. Ще доминира слънчево време; заран за малко тук-там в низините и котловините ще има ниска облачност и понижена видимост, а по-късно денем - раздрана висока облачност. В петък ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР