През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните

...
През нощта ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните
Коментари Харесай

Ето какво времени очаква до края на работната седмица

През нощта ще доминира ясно и съвсем безшумно време. Минималните температури ще са сред 4°С и 9°С, на обособени места в котловините ще са и по-ниски. В София минималната температура ще е към 5°С, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Атмосферното налягане ще остане без основна смяна, близо до междинното за месеца.  
Сутринта тук-там в равнинната част от страната ще има мъгла или ниска слоеста облачност, само че след обяд видимостта ще се усъвършенства, облачността ще се раздра и намалее. Над планинските региони през целия ден ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 15°С и 20°С, в София - към 17°С.
Сутринта тук-там по Черноморието ще има мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздра и намалее до най-вече слънчево време. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 14°С-16°С, малко по-ниски от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще към бъде 2 бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан югозападен, по върховете - северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°С, на 2000 метра - към 6°С.
В четвъртък в планините и планинските региони ще бъде най-вече слънчево, а тук-там в равнинната част от страната преди обяд ще бъде мъгливо или с ниска облачност. Вятърът ще е от изток-югоизток, ще бъде слаб, в нощните часове ще стихва. Температурите ще са без особена смяна: минимални най-вече сред 3°С и 8°С, дневните - сред 15°С и 20°С. През нощта против петък от северозапад ще стартира нарастване на облачността, изначало висока и междинна, в петък денем към този момент ще бъде най-вече облачно. Повишава се и вероятността за слаби превалявания. Вятърът ще се ориентира от северозапад, в Дунавската низина ще се усили и дневните температури ще се намалят с 2-3 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР