През нощта ще преобладава облачно време. Ще има превалявания от

...
През нощта ще преобладава облачно време. Ще има превалявания от
Коментари Харесай

Облаци и дъжд на много места в четвъртък

През нощта ще доминира облачно време. Ще има валежи от дъжд на повече места, по-значителни и по-продължителни в Югозападна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Ще бъде топло с минимални температури сред 12° и 17°, в София - към 13°. Утре преди обяд облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд основно в Южна България. След обяд от запад преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира и понижава, само че в Източна България ще се задържи забележителна, тук-там с краткотрайни превалявания, в обособени региони и ще прегърми. Ще продължи да духа до сдържан югозападен вятър. Остава топло за края на октомври с оптимални температури сред 21° и 26°, в София - към 22°.

Над планините облачността преди обяд ще е забележителна тук-там с превалявания от дъжд. След обяд в масивите от Западна България преваляванията ще спрат и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - краткотрайно мощен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна, тук-там с валежи от дъжд, след обяд в обособени региони е допустимо да прегърми. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 21° и 24 °. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР