През нощта ще преобладава облачно време, на места със слаби

...
През нощта ще преобладава облачно време, на места със слаби
Коментари Харесай

Предимно значителна облачност утре по Черноморието

През нощта ще доминира облачно време, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Сутринта в обособени региони на Западна България ще се образува мъгла. Минималните температури ще са сред 6° и 11°, в София – към 8°.

Утре валежи ще има единствено на обособени места, а в следобедните часове облачността над доста региони ще се раздра и ще намалее до най-вече слънчево време. Вятърът ще се задържи от изток-югоизток, ще е слаб, в Източна България – до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 17° и 22°, в София – към 19°.

Над планините преди обяд ще е най-вече облачно и мъгливо, тук-там със слаби превалявания. След обяд облачността ще се раздра. Вятърът в по-ниските елементи ще е слаб от юг, а във високите ще е до сдържан от запад-югозапад и с него ще се придвижва по-топъл въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра – към 9°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна. На места към обяд ще превали слаб дъжд. Ще духа сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР