През нощта ще има значителна облачност, на отделни места с

...
През нощта ще има значителна облачност, на отделни места с
Коментари Харесай

Петъкът – топъл и слънчев

През нощта ще има забележителна облачност, на обособени места с валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България и регионите северно от планините сдържан до мощен югозападен вятър, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София – към 4°, съобщи БНР.

В петък облачността ще се раздра, над доста региони и краткотрайно ще намалее до слънчево.

Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър.

Максималните температури, в множеството места, ще бъдат сред 12° и 17°, в София – към 12°. Вечерта от северозапад ще стартира ново нарастване на облачността. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. Ще завали дъжд, който през нощта против събота в Северна България и високите западни полета, ще премине в сняг и там ще има снежни виелици.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че с наклонност на намаляване.

Над планините ще има променлива облачност, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан и мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра – към 3°.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР