През нощта ще има валежи от дъжд, които постепенно ще

...
През нощта ще има валежи от дъжд, които постепенно ще
Коментари Харесай

Прогноза за времето за 18 април

През нощта ще има превалявания от дъжд, които последователно ще обзет по-голяма част от региона и тук-там ще са с по-интензивен темперамент. Утре с спирания преваляванията ще продължат, само че след обяд ще са по-незначителни като количества. До среднощ вятърът тук-там ще е стремителен, само че с превръщане от северозападна четвърт на всички места ще отслабне до сдържан. С нахлуването на по-хладен въздух температурите ще се намалят и минималните ще са от 7° до 12°, а дневните ще са най-вече сред 12° и 15°. За Варна минимална термпература 10°, а оптималната към 14°. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода към 15°.

Над планините облачността ще е забележителна с превалявания от дъжд, над 1300 m – дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m – към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна. В утринните часове към момента ще има превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър, до среднощ – от югозапад, след среднощ от северозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР