През нощта ще е ясно и почти тихо. Минималните температури

...
През нощта ще е ясно и почти тихо. Минималните температури
Коментари Харесай

Месец април ни посреща със слънчево време

През нощта ще е ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, на обособени места в низините и котловините - малко по-ниски.

В понеделник ще е най-вече слънчево, към и след обяд с краткотрайни нараствания на облачността над Централна и Източна България. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 18 и 23 градуса, по Черноморието ще са по-ниски - от 12 до 17 градуса.

В утринните часове атмосферното налягане ще е близо до междинното. През деня ще се покачва и ще стане по-високо от нормалното.

В планините ще е най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има, основно след обяд, над планините в източната половина на страната. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 9 градуса, на 2000 м - към 2 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-17 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вторник ще има по-значителни нараствания на облачността, на обособени места, основно в планинските региони в западната половина от страната, ще превали слаб временен дъжд. От североизток ще проникне малко по-студен въздух и дневните температури ще се намалят - оптималните в множеството региони ще са сред 15 и 20 градуса, в Североизточна България - към 10, а минималните стойности ще са сред 2 и 7 градуса./ Канал 3

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР