През нощта ще е предимно ясно, в повечето райони със

...
През нощта ще е предимно ясно, в повечето райони със
Коментари Харесай

До 11 градуса в четвъртък

През нощта ще е най-вече ясно, в множеството региони със слаб югозападен вятър. Минималните температури ще са от минус 7° до минус 2°, за София - към минус 4°.

Утре, през по-голямата част от деня, ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Източна България сдържан вятър от запад-югозапад. Дневните температури сензитивно ще се покачат и оптималните ще са сред 6° и 11°, за София - към 8°. Вечерта и през нощта против петък вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и ще стартира да нахлува леден въздух. Облачността ще се усили и в Западна България ще превали, изначало дъжд, който бързо ще премине в сняг.

Над планините ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е мощен, от запад-северозапад, вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималните температури ще са 7°-8°, колкото температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 52 мин. и залязва в 17 ч. и 23 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 31 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР