През нощта ще е предимно ясно. В по-голямата част от

...
През нощта ще е предимно ясно. В по-голямата част от
Коментари Харесай

Температурите утре ще достигнат 23°

През нощта ще е най-вече ясно. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони с до сдържан югоизточен вятър. До сутринта там ще се образува ниска облачност, тук-там и видимостта краткотрайно ще се утежни. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°.

Утре ще бъде най-вече слънчево. По-късно след обяд от югозапад облачността ще стартира да се усилва, само че ще се задържи без превалявания. Вятърът ще е слаб до сдържан, най-вече от изток-югоизток. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 18° и 23°, сензитивно по-ниски по Черноморието.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Около обяд от югозапад ще стартира нарастване на облачността, което до вечерта ще обхване Рило-Родопския масив, само че превалявания са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра – към 4°.

На Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с повече ниска облачност в утринните и вечерните часове. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 10° и 13°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР