През нощта ще е предимно ясно, утре отново слънчево. През

...
През нощта ще е предимно ясно, утре отново слънчево. През
Коментари Харесай

Лятото продължава с пълна сила, горещо ще е и през следващите дни

През нощта ще е най-вече ясно, на следващия ден още веднъж слънчево . През деня ще духа слаб, в Източна България - до сдържан, най-вече източен вятър. След обяд ще е горещо с оптимални температури сред 30 и 35 градуса, в крайните югозападни региони и малко по-високи, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха 27-30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
 почивка море лято / iStock/Getty Images
Над планините ще е най-вече слънчево, а следобяд - с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 25 градуса, на 2000 метра - към 17 градуса.
 лято iStock/Getty Images-->
На 29 и 30 август (четвъртък и петък) в ремето ще се задържи без основна смяна - най-вече слънчево, в следобедните часове в петък с краткотрайни нараствания на облачността, само че с доста дребна възможност за валежи.
 
Ще остане горещо, с оптимални температури над 30 градуса , тук-там ще доближават 35-36 градуса. Вятърът от изток-североизток ще се резервира, ще е слаб до сдържан, в Източна България - сдържан.
 хладина лято жена iStock/Getty Images
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР