През нощта ще е предимно ясно. Ще духа слаб до

...
През нощта ще е предимно ясно. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Утре ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността

През нощта ще е най-вече ясно. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Утре ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, изначало висока, само че след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и до среднощ на обособени места там ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е слаб до сдържан, до момента в който в Източна България ще продължи да духа сдържан от югоизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°, в София - към 30°.

В планините облачността ще е раздрана, най-вече висока. След обяд основно над масивите от Западна България ще се развива купеста облачност, ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 18°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Източник: НИМХ
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР