През нощта ще е предимно ясно с по-съществени временни увеличения

...
През нощта ще е предимно ясно с по-съществени временни увеличения
Коментари Харесай

Значителна облачност със слаби валежи утре по Черноморието

През нощта ще е най-вече ясно с по-съществени краткотрайни нараствания на облачността над Рило-Родопската област и на обособени места там ще превали. Североизточният вятър в множеството региони краткотрайно ще отслабне. Утре над Западна България ще доминира слънчево време. Над източната половина от страната облачността ще е по-често забележителна, тук-там със напълно слаби превалявания от дъжд. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще е до сдържан, в югоизточните региони - краткотрайно мощен. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, с повече слънчеви часове над крайните западни региони. Слаби валежи от дъжд ще има тук-там основно в Родопите и Източна Стара планина. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 12°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, тук-там със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан, в южните региони - краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР