През нощта ще е предимно облачно. В Южна България ще

...
През нощта ще е предимно облачно. В Южна България ще
Коментари Харесай

Утре ще бъде облачно със слаби превалявания от дъжд в някои части на страната

През нощта ще е най-вече облачно. В Южна България ще има превалявания от дъжд, които от юг на север последователно ще стопират. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, в София 4°. Утре облачността ще се задържи забележителна, сутринта тук-там в Южна България - с мъгла. Слаби валежи от дъжд преди обяд ще има в планинските и крайните западни региони. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 6° и 11°, в София - към 7°.

Над планините ще е най-вече облачно, мъгливо, основно преди обяд с валежи от сняг, под към 1500 метра - от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно. Временни разкъсвания на облачността ще има над северните региони. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР