През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре ще е

...
През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре ще е
Коментари Харесай

Дежурният синоптик Красимир Стоев обяви началото на страшен мор, живакът скача до...

През нощта ще бъде ясно и безшумно. Утре ще е слънчево, след обяд над планинските региони с незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан източен вятър. 

``
реклама

Максимални температури ще са сред 29° и 34°. Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-високо от междинното за август. Това заяви дежурният синоптик Красимир Стоев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), представен от " Фокус ". 

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха: 27° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. 

Над планините ще е слънчево, след обяд ще се развие незначителна купеста облачност. Ще духа слаб, по билата до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 15°. 

От вторник нататък ще бъде най-вече слънчево, в следобедните часове в низините - още веднъж горещо. Ще духа слаб източен, в източната половина от страната - до сдържан изток-североизточен вятър.

Температурите ще се покачват и към четвъртък преобладаващите оптимални ще са сред 32° и 37°; по-ниски първоначално, до 27°-29°, ще остават по Черноморието, само че от четвъртък и там ще се покачат.

Около средата на седмицата над източните региони ще има краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР