През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре ще бъде

...
През нощта ще бъде ясно и тихо. Утре ще бъде
Коментари Харесай

Бъдете внимателни, опасните горещини продължават и в сряда

През нощта ще бъде ясно и безшумно. Утре ще бъде слънчево, към и след обяд доста топло. Жълт код за рисково време и горещини е разгласен в цялата страната. Максималните температури още веднъж ще доближат 34-39 градуса, в обособени региони и по-високи.
По-късно след обяд над северните и планинските региони ще се образуват купести облаци, на обособени места и купесто-дъждовни и ще превали временен дъжд. Възможни са местни гръмотевични стихии и градушки. Вятърът ще е слаб от северозапад, в източните региони от юг.
По Черноморието ще бъде слънчево и горещо. Ще духа присъщ бриз Максималните температури ще са 30-33 градуса. Температурата на морската вода е 26-28 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, а до среднощ тук-там ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток-североизток, по здрач ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 29 градуса, на 2000 метра - към 22 градуса.
В четвъртък и петък над доста региони ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Очакват се местни интензивни превалявания и градушки. Температурите ще се намалят и оптималните в петък ще бъдат сред 27 и 32 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР