През нощта ще бъде ясно и почти тихо. След полунощ

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. След полунощ
Коментари Харесай

Времето: Утре ще е топло, после вятър носи ново захлаждане

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. След среднощ тук-там в равнините и котловините ще се образува мъгла, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология. Минималните температури ще бъдат сред минус 7° и минус 2°, в София - към минус 7°.
Утре ще бъде най-вече слънчево. До обяд тук-там в равнините и котловините ще е мъгливо. След обяд в Дунавската низина ще се появи слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Ще се затопли още и преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 8° и 13°, в София - към 8°. Вечерта от северозапад ще стартира заоблачаване. Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно, преди обяд тук-там с мъгла. Максимални температури: 7°-8°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от северозапад, който вечерта ще се усили. Максимална температура на височина 1200 метра към 5°, на 2000 метра - към минус 1°.
В петък от север-северозапад ще проникне леден въздух. Облачността ще се усили и на обособени места в Западна и Централна България ще превали слаб дъжд, в планините - сняг. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°, а оптималните - сред 2° и 7°. В събота вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили, в Дунавската низина до сдържан. Ще има променлива облачност без превалявания. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, а дневните - по-високи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР