През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури
Коментари Харесай

Утре - слънчево, до 29 градуса

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са най-вече сред 8° и 13°. Утре ще бъде слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че превалявания са малко евентуални. След обяд ще духа слаб източен вятър. Топло, с оптимални температури сред 24° и 29°.

Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи Фокус.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще се приближи до междинното за месеца. По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 11-12°. Вълнението на морето ще бъде 1- 2 бала. В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България едва ще превали.

Ще духа сдържан до мощен вятър от южната четвърт.

Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 11°. През идващите дни до края на седмицата ще доминира слънчево и топло за интервала време, макар че през почивните дни ще стартира последователно намаляване на температурите. В следобедните часове над планините и планинските региони в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Вятърът ще бъде от изток-югоизток, в петък - слаб, в събота и неделя - до сдържан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР