През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури

...
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури
Коментари Харесай

Истинско лято през април - слънчево и топло във вторник с градуси до 27°

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 5°, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за месеца. Утре ще е слънчево и топло. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 24°.
 
По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 12°-13°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
 Топло време Топло време Източник: Wikipedia
В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - сдържан вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 11°.
 
В средата на седмицата ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е от изток-североизток, ще бъде слаб, в доста региони краткотрайно ще стихва. Температурите ще останат без основна смяна: минималните - сред 5° и 10°, оптималните - сред 23° и 28°, по-ниски по Черноморието.
 
Временни нараствания на облачността ще има в следобедните часове в четвъртък, на повече места в източната половина от страната, само че вероятността за превалявания е дребна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР