През нощта ще бъде предимно ясно. В повечето райони ще

...
През нощта ще бъде предимно ясно. В повечето райони ще
Коментари Харесай

Слънчево ще е утре, ще превали в планините в Южна България

През нощта ще бъде най-вече ясно. В множеството региони ще е съвсем безшумно, в Източна България със слаб до сдържан вятър от север-северозапад.

Утре ще е най-вече слънчево. След обяд основно в планините от Южна България ще се развива купеста облачност и на обособени места там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Преобладаващите оптимални температури ще са сред 27° и 32°, в София - към 27°. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд основно в Рило-Родопската област ще се развива купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 13°.

В понеделник ще доминира слънчево време, следобяд над планините с краткотрайни нараствания на облачността, само че без превалявания. Ще духа до сдържан, в източните региони и краткотрайно мощен североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 28° и 33°. През нощта против вторник ще превали тук-там в източната половина от страната. Във вторник над цялата страна ще има по-значителни нараствания на облачността и тук-там ще превали дъжд. Ще продължи да духа до сдържан, в източните региони и краткотрайно мощен североизточен вятър. Съществена смяна на температурите не се чака.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР