През нощта ще бъде предимно ясно. В източните райони ще

...
През нощта ще бъде предимно ясно. В източните райони ще
Коментари Харесай

В източните райони ще духа слаб югоизточен вятър

През нощта ще бъде най-вече ясно. В източните региони ще духа слаб югоизточен вятър, в останалата част от страната ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 5° и 10°, в София - към 7°. Утре ще бъде най-вече слънчево. До обяд тук-там в Горнотракийската равнина и източната половина на страната ще има мъгли, а по-късно денем от северозапад ще се усилва високата облачност. Ще духа до сдържан, в Източна България и северно от планините, краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 19° и 24°, в София - към 22°.

В планините ще е слънчево, след обяд от северозапад ще се усилва високата облачност. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, до обяд тук-там ще има мъгли. Вятърът ще се усили и след обяд ще е сдържан, краткотрайно и мощен. Максималните температури ще са 18°-20°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Източник: Национален институт по метеорология и хидрология

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР