През нощта ще бъде предимно ясно, с до умерен вятър

...
През нощта ще бъде предимно ясно, с до умерен вятър
Коментари Харесай

Температурите продължават да се покачват, утре ще е слънчево, но ветровито

През нощта ще бъде най-вече ясно, с до сдържан вятър в северната половина от страната. Минималните температури ще са в необятни граници, от 2° - 4° тук-там в Югозападна България, където ще е съвсем безшумно, до 7° - 9° тук-там в Северна България. Това съобщи съобщи за  " Фокус "  дежурният синоптик Мартин Славчев от  Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Утре ще бъде най-вече слънчево. Ще остане прохладно, с сдържан, по поречието на Дунав и Лудогорието - мощен западен вятър. Дневните температури доста ще се покачат и оптималните ще са сред 15° и 20°. 

Атмосферното налягане ще се намалява и ще се приближи до междинното за месеца.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие - мощен западен вятър. Максималните температури ще са 15° - 16°, температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 5°.

В сряда ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне. В четвъртък облачността ще се усили и в петък ще е най-вече забележителна. На обособени места ще превали слаб дъжд. През първия ден ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток; през втория - вятърът последователно ще стане от южната четвърт, в множеството региони ще е слаб. Дневните температури ще се намалят, само че ще се задържи топло за интервала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР