През нощта ще бъде предимно ясно, почти тихо и студено.

...
През нощта ще бъде предимно ясно, почти тихо и студено.
Коментари Харесай

В четвъртък ще се покаже слънце, в северните райони обаче остава мразовито

През нощта ще бъде най-вече ясно, съвсем безшумно и студено. Сутринта тук-там в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще са сред минус 7 и минус 2 градуса.
 

 
 ThinkStock/Getty Images

В четвъртък ще е най-вече слънчево и съвсем безшумно . По-значителна ниска слоеста облачност ще се задържи по поречието на Дунав и над Източна България и там дневните температури ще останат по-ниски, сред минус 3 и минус 1 градуса. В останалата част от страната оптималните температури ще са сред 1 и 6 градуса.
 
Атмосферното налягане ще остане по-високо от междинното за месеца.
 
 Национален институт по метеорология и хидрология

Жълт код е разгласен за 11 области в Северна България поради прогнозата за доста студено време. В областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград и Силистра през целия ден температурите ще останат негативни. -->
 
 ThinkStock/Getty Images

В планините ще е уместно за туризъм. Ще бъде най-вече слънчево и ще духа до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 3 градуса, на 2000 м - към минус 1 градуса.
 

Почти през целия ден по Черноморието ще има ниска слоеста облачност , само че ще остане без превалявания . Ще е съвсем безшумно. Привечер ще са появи слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 2-4 градуса, вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 7-8 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР