През нощта ще бъде предимно ясно, около полунощ с временни

...
През нощта ще бъде предимно ясно, около полунощ с временни
Коментари Харесай

Новата седмица идва с предимно слънчево и топло време

През нощта ще бъде най-вече ясно, към среднощ с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в София – към 4°. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ)
Утре облачността ще бъде променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево време. След обяд единствено в обособени планински региони ще превали кратковременно. Вятърът от запад-северозапад ще се усили, ще е до сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина – краткотрайно мощен. Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°, по ниски в крайните североизточни региони, в София – към 15°.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, по здрач ще отслабне и ще се обърне от изток. Максималните температури ще бъдат от 11° в крайните северни региони, до 17°-18° в региона на Бургас. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове, когато на обособени места едва ще превали. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Дневните температури ще се покачат и оптималната на 1200 m ще е към 10°, на 2000 m – към 2°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР